Baikštukai

  • Katės

Baikštukai 🥰Yra keletas katinelių, kurie yra šiek tiek nedrąsūs, truputi bijo, vieni daugiau, o kiti mažiau leidžiasi glostomi , bet visiems jiems reikia namų. Nereikia jų bijoti, jie nėra pikti, tik jie bijo. Parsivežus baikštuką į namus, jis tikrai nepuls Jūsų draskyti, kandžioti ir ką blogo daryti. Tokie katinėliai prie namų ir žmogaus tikrai pripranta, gal ne per dieną, ar savaitę, bet tikrai įpranta. Tik reikia kantrybės, laiko. Gal pradžioje ir mažiau matysite jog namuose turite katiną, nes tikėtina, jog bėgs slėptis, naktį išlys apžiūrėti Jūsų namų, pažiūrės ir į jus miegančius, paragaus jiems skirto maisto ir taip žingsnis po žingsnio eisite draugystės link. Baimė išnyks, palengva kalbinsit, žaidinsite, skaniai maitinsite ir viskas bus gerai. Nes mūsų bailiukai laukia savojo šanso, galimybes į namus. Nes namai yra namai, jose viskas kitaip ir viskas tik į gerą. Ypač bailiukams reikia namų, jie greičiau įpranta, kada būna namuose, kai visas dėmesys tik jam ir viskas tik jo.Nebijokite, suteikite jiems namus ir patys pamatysite kaip bailiukai virsta murkiančiais draugais 🥰Štai keletas katinelių :

Deima – ryžiukė su baltu kailiuku, kokių poros metų amžius.

Samantukas – rainas su balta krūtinėle irgi poros metų amžiaus.

Drama – ryžoji katytė, ko gero pati bailiausia, bet katytė, o tai vienas iš retesnių variantų. Dažniausiai tokių spalvų kailinius dėvi katinai 🙂

Milana – juodojo šokolado spalvos, ilgaplaukė gražuolė iki metų laiko, apsimeta, kad bijo bet būna patenkinta, jog kažkas glosto.

Klara – labai panaši į Milaną, lyg sesės, tik skirtingo amžiaus, bet iš to paties kiemo. Ko gero sieja giminystės ryšiai. Sodrios juodai šokoladinės spalvos.

Visi katinėliai sutvarkyti, atliktos visos reikiamos procedūros. Dabar tik lieka laukti namų 💖

Šiuo metu katinėliai gyvena Vizgis gyvūnų namuose.

862410686